APRIS

Política de privacitat

Àmbit de la política de protecció de dades personal

Aquesta política de protecció de dades de caràcter personal cobreix qualsevol tractament de dades que pot succeir quan es navego o interactuï a través de qualsevol de les nostres pàgines web o les xarxes socials en què es pot presentar (Facebook, Twitter, Instagram, etc..).

També s’aplicarà a qualsevol procediment intern de l’empresa que requereix la recollida de dades, ja sigui en forma de document , imatge o qualsevol altre sistema.

En qualsevol d’aquests mitjans, pot consultar informació i en alguns casos emplenar formularis, contestar enquestes, participar en concursos, consultar, enviar fotos, comentaris, etc… i, per tant, proporcionar Informació de les dades personals. Tots els tractaments estan subjectes a la nostra política de privacitat

Qui es el responsable del Tractament de les seves dades personals?

En compliment de les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, us informem que les dades personals que facilitades seran tractades per APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. amb domicili social C/Joaquim Maria Masramon i Ventós 2 GIRONA 17003 CIF B55148357 Correu Electrònic info@apris.cat

Quines dades personals es recullen i el seu propòsit?

Detallem, les dades personals que aconsegueix, així com les seves finalitats

Apartat Dades Finalitat i legitimació Destinataris
Formulari de contacto WEB Nom i mail

Respondre a la pregunta. Legitimat per la seva petició prèvia.

Enviament d’informació legitimat pel seu consentiment

La nostra empresa

Per quina raó utilitzarem les seves dades personals?

A continuació expliquem la base legal que permet tractar les seves dades personals.

  1. En compliment d’una relació contractual.
  2. Quan ens doneu el vostre consentiment.
  3. Per a l’interès legítim de APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. per mostrar serveis, productes i iniciatives que poden interessar.
  4. Compliment de les obligacions imposades per la llei.

Pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment a la següent adreça: info@apris.cat

Dades no pertinents

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. adverteix a l’usuari que, excepte l’existència d’una representació de persona jurídica, cap usuari pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l’usuari només pot facilitar dades personals relatives a la pròpia identitat i que són adients, pertinents, actual, exactes i certes

Quant de temps es mantindrà les seves dades?

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. Desa les seves dades personals, mentre és necessari per a la finalitat per la qual es recopilen. Si hi ha alguna directriu es detallarà en l’apartat que correspongui.

A qui comunicarem les seves dades?

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. només cedirà les seves dades en els serveis que s’indica i en els casos previstos per una llei.

No es realitzarà cap transferències internacionals de les seves dades personals.

En el cas de les xarxes socials, tota la informació i continguts publicats per l’usuari serà l’objecte de la comunicació i compartida amb la resta d’usuaris que consultin aquesta xarxa social, per la naturalesa del servei.

Mesures de seguretat

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. assegura l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per tant, han adoptat mesures de seguretat essencials per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir la seva integritat i seguretat.

L’usuari es compromet a fer un ús diligent i no per fer a la disposició de tercers del seu nom d’usuari i contrasenya, així mateix es compromet a posar a disposició de l’empresa a qualsevol, robatori, pèrdua o risc d’accés de tercers a l’usuari.

Quins són els seus drets quan que ens faciliti les seves dades personals?

Dret Contingut Canal de atenció
Accessos Podrà consultar les seves dades personals gestionades per APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. info@apris.cat
Rectificació Podrà modificar les seves dades personals quan siguin inexactes.  
Oposició Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades personals.  
Limitació del tractament

Pots sol·licitar la limitació per al tractament de les seves dades en els casos següents:

  • Mentre el repte de l’exactitud de les dades de comprovació
  • Quan APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. no necessita tractar les seves dades, però necessiten per a l’exercici o la defensa de les reivindicacions.
 
Portabilitat

Vostè pot rebre en format electrònic de les dades que ens heu facilitat en format electrònic