APRIS

Serveis

Construcció

Som una empresa del sector de la construcció que compta amb una àmplia experiència en projectes d’obra nova, rehabilitacions i manteniments i també oferint serveis urgents de reparacions i reformes. Apris realitza qualsevol tipus d’intervenció vinculada amb la construcció sigui petita o gran

Més informació

Fusteria

Disposem de taller de fusteria, que ens permet no haver de dependre de tercers i aixi poder integrar qualsevol feina de fusteria dins dels nostre procés constructiu amb totals garanties. Des de redissenyar estances, mobiliari i cuines fets a mida… qualsevol tasca relacionada amb la fusteria està a l’abast del nostre equip de professionals.

Més informació

Disseny

Elements singulars i de disseny especial segons les necessitats del client, des d’una llar de foc, cuina, bany, saló, escales, separadors, entre moltes altres coses. Disposem de TEOWIN de projecció i realització de disseny d’interiors.

Més informació

Gestió de sinistres

Disposem d’una àmplia experiència en la gestió  de manteniments i reparacion de sinistres a particulars, administradors de finques i companyies asseguradores, tant per a particulars com per empreses.
Desenvolupem la nostra tasca amb un gran nombre de companyies asseguradores i administradors de finques.

Més informació

Realitzem qualsevol tipus d’intervenció vinculada amb la construcció sigui petita o gran.

Els nostres clients finals

Particulars

Que busquin professionalitat, un tracte personalitzat, un bon servei i seriositat amb els compromisos adquirits, tant en qualitat com en terminis.

Comerços, negocis i oficines

Que busquin una empresa de confiança per fer manteniment regular i/o esporàdic. Ja sigui canviar bombetes, modificar llocs de treball o fer uns vestuaris o remodelar botiga i/o oficina.

Administradors de finques

Per gestionar sinistres i feines de manteniment. Disposem d’un programa de gestió propi, una app mòbil i extranet per donar d’alta encàrrecs i donar seguiment pels clients.

Companyies asseguradores

Que precisin d’una empresa de gestió integral en projectes d’obra nova, rehabilitació i adequació d’espais en llars, comunitats i empreses

Contacti amb nosaltres