Cansats d’alguna habitació de casa vostra?

Cansats d’alguna habitació de casa vostra? Si és així, des d’Apris us donarem alguns consells per donar-li una altre imatge a casa vostra.

LES TENDÈNCIES CANVIEN AMB ELS ANYS

Passen els anys i les tendències canvien i nosaltres també, per tant, sol ser freqüent que amb el pas del temps hi hagi alguna habitació del vostre habitatge que desitjaríeu donar-li un altre imatge.

Les habitacions que més es solen canviar són els banys i els dormitoris.

Cansats d'alguna habitació de casa

 

ESTÀS PENSANT A REFORMAR EL TEU BANY O DORMITORI?

Si us agradaria reformar el vostre bany o dormitori a Apris podem dissenyar un projecte adaptat als vostres gustos, espai, necessitats i pressupost.

Realitzem elements singulars i de disseny especial segons les necessitats del client, des d’una llar de foc, elements per la cuina, bany, saló, escales, separadors, entre moltes altres coses.

 

COM ESCOLLIR ELS MILLORS COLORS I MATERIALS PER REFORMAR UNA CASA?

A l’hora de fer una reforma a una casa s’ha de tenir en compte molts temes, com per exemple, els colors, les facilitats, els materials…

L’elecció de colors no resulta una tasca fàcil, hi ha infinites opcions de colors disponibles. Moltes tonalitats i diferents acabats, però perquè la feina resulti més fàcil pel client, el nostre equip especialitzat en la matèria estudia cada espai per decidir quina serà la millor opció i en conseqüència aconseguir més espai, sempre respectant els gustos de cada client.

Saber quin material escollir, dependrà de cada habitació, és evident que no utilitzarem els mateixos materials al bany que a un dormitori.

Avui dia, comencem a ser conscients del medi ambient, per tant és un bon moment per comprar els materials més sostenibles del mercat i també estalviar en la vostra factura de la llum, aplicant bombetes LED.

 

 

Si esteu cansats d’alguna habitació de casa vostra i us agradaria començar a dissenyar un nou canvi d’imatge a casa vostra podeu contactar amb nosaltres.

12 Dic, 2022